Beoordeling met 5 sterren: uitstekend   Mindfulness op een heel hoog niveau. Als je de volgende stap wilt maken, doe het dan hier!

mindfulness inzicht

Mindfulness wordt op vele niveaus onderwezen en beoefend: Van wat aandachtiger zijn bij wat je doet tot werkelijk aanwezig zijn in elk moment & bij elk aspect van het bestaan. Op welk niveau je mindfulness ook beoefent, je bent van harte welkom.

Of je doel nu is om minder gestressed te zijn & beter te kunnen loslaten of om je identificaties & illusies helemaal te doorzien. Of je nu meer wilt ontspannen & genieten of dat je jezelf & het leven zo diep mogelijk wilt doorgronden. De bijeenkomsten stellen je in staat om de stappen te maken die jij belangrijk vindt - & tot waar jij dat wilt.

Doe mee met een gratis proefles op dinsdagavond of zaterdagmiddag

mindful lopen
Het centrum heeft als doel jou te helpen het inzicht te verkrijgen dat jij nodig hebt om je leven te verrijken & te verlichten - en om jou in staat te stellen dat in de weerbarstige dagelijkse praktijk toe te passen. Of dat nu lekker ontspannen & genieten is of zelfrealisatie.

Mindfulness stelt je in staat om op een bewustere manier met jezelf & het leven om te gaan. Het uiteindelijke doel van mindfulness is om helemaal aanwezig te zijn bij elk aspect van het bestaan & je oorspronkelijke natuur te ontdekken. Ik zelf ken niets wat interessanter, belangrijker, leuker of vervullender is om te doen.


mindful relatie

Veel mensen leven voornamelijk in hun hoofd & zien de eindeloze stroom van gedachtes, mentale projecties & gevoelens aan voor de werkelijkheid. Die onbewuste identificaties creeren niet alleen eindeloos veel gedachtes, maar ook veel spanningen & moeilijkheden.

Deze onaangename ervaring wordt meestal gecompenseerd of onderdrukt door druk te zijn met afleiding & entertainment - werk, shoppen, eten, mensen, drank of drugs. Niet perse 'fout', maar wel een erg beperkte manier van leven. Mindfulness stelt je in staat verder te kijken dan deze beperkingen & je ervaring van het leven te verdiepen.

mindfulness cursus

Door mindfulness ga je negatieve gedachtes & beperkende patronen doorzien, pijnlijke emotionele knopen oplossen & fysieke pijnen loslaten. Je veroordeelt jezelf & anderen minder & je gaat steeds meer accepteren & waarderen wat het leven je brengt.

Je komt mentaal, emotioneel & fysiek lekkerder in je vel te zitten - en je gaat ervaren dat je veel meer bent dan je gedachtes, je gevoelens, je lichaam & je persoonlijkheid. Je gaat steeds meer je oude identificaties & illusies loslaten & je oorspronkelijke natuur ontdekken.Email: info@centrumwijdemeren.nl
Tel: 062 66 22 444

Het centrum ligt tussen Ankeveen & Nederhorst den Berg in de omgeving van 't Gooi & Loosdrecht.
Dat is in de buurt van Kortenhoef, Bussum, Hilversum, Naarden, Laren, Vinkeveen, Abcoude & Weesp.


vervolgcursus
- Een leraar met 30 jaar ervaring
- Helder, diepgaand & praktisch
- Inzicht met humor & compassie
vervolgcursus
- Op een mooie plek in de natuur
- Vergroot je inzicht & verrijk je leven
- Kom tot rust & geniet & ontspan
vervolgcursus
- Betaalbare doorlopende lessen
- Stichting zonder winstoogmerk
- Doe mee met een gratis proefles
vervolgcursus
- Doorgrond jezelf en het leven
- Doorzie je illusies & verlangens
- Stap uit de waan van de dag
vervolgcursus
- Maak je blinde vlekken zichtbaar
- Ontmasker je identificaties
- Kom uit de greep van je angsten
vervolgcursus
- Vind een diepere vrede & vervulling
- Ervaar je grootse stille weidsheid
- Realiseer je oorspronkelijke natuur