Beoordeling met 5 sterren: uitstekend   Mindfulness op een heel hoog niveau. Als je de volgende stap wilt maken, doe het dan hier!

mindfulness inzicht

Centrum Wijdemeren is gelegen aan het water in het boerenland tussen Nederhorst den Berg & Ankeveen. Het is een eenvoudige ruimte in de prachtige natuur van Wijdemeren waar je je kunt verdiepen in mindfulness & meditatie.

De rust van deze mooie omgeving maakt het makkelijker om te ontspannen & te genieten - en om een dieper inzicht te ontwikkelen. De eenvoud en stilte stellen je in staat om uit de waan van de dag te stappen, om je ballast los te laten & je bezig te houden met wat werkelijk & essentieel is in je leven.


Doe mee met een gratis proefles op dinsdagavond of zaterdagmiddag

mindfulness inzicht
De wekelijkse lessen stellen je in staat om mindfulness & meditatie een vast & verrijkend onderdeel van je leven te maken. Het kan lastig zijn om in je eentje te blijven oefenen - & helemaal om je eigen blinde vlekken te zien, zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt.

Het is dan ook niet alleen leuk, maar ook erg helpend om je regelmatig samen met anderen in mindfulness & meditatie te verdiepen. De ondersteuning van een heldere & ervaren leraar maakt dat je verder komt in je inzicht & ontwikkeling & dat je je valkuilen eerder doorhebt.


mindfulnesscursus
In de zomer komen de geuren en geluiden uit de natuur door de openslaande deuren naar binnen & zitten we in de pauzes buiten aan het water de dag te plukken. In de winter stoken we een vuurtje en zitten we binnen rondom de openhaard van het moment te genieten.

De directe ervaring van de natuur maakt dat mindfulness & meditatie een geleidelijk & natuurlijk proces worden, waarbij je jezelf & het bestaan helder kunt gaan zien zoals het werkelijk is - in al zijn pracht & in al zijn grootsheid. En je stukje bij beetje de diepe vrede, vreugde & vervulling van je oorspronkelijke natuur kunt ontdekken.


Email: info@centrumwijdemeren.nl
Tel: 062 66 22 444

Het centrum ligt tussen Ankeveen & Nederhorst den Berg in de omgeving van 't Gooi & Loosdrecht.
Dat is in de buurt van Kortenhoef, Bussum, Hilversum, Naarden, Laren, Vinkeveen, Abcoude & Weesp.


vervolgcursus
- Een leraar met 30 jaar ervaring
- Helder, diepgaand & praktisch
- Inzicht met humor & compassie
vervolgcursus
- Op een mooie plek in de natuur
- Vergroot je inzicht & verrijk je leven
- Kom tot rust & geniet & ontspan
vervolgcursus
- Betaalbare doorlopende lessen
- Stichting zonder winstoogmerk
- Doe mee met een gratis proefles
vervolgcursus
- Doorgrond jezelf en het leven
- Doorzie je illusies & verlangens
- Stap uit de waan van de dag
vervolgcursus
- Maak je blinde vlekken zichtbaar
- Ontmasker je identificaties
- Kom uit de greep van je angsten
vervolgcursus
- Vind een diepere vrede & vervulling
- Ervaar je grootse stille weidsheid
- Realiseer je oorspronkelijke natuur